Eigen Projecten


Mini Torso


Ik begin eerst met een patroontje uit tekenen en vervolgens kan ik gaan beginnen met knippen!

Aangezien er bij mij thuis vier katten lopen, en het altijd zoete inval is van kinderen hier uit de straat. Moet ik er niet aan denken dat er in glassplinters gestaan wordt. Dus een simpele TIP, ik knip gewoon in een bak, die alle steentjes opvangt!

Zelf ben ik helemaal weg van de combinatie Paars, Rood ,Turquoise en Zwart dus ja.....die worden uiteraard toegepast in mijn projectje! Ook vind ik het leuk om materialen te combineren dus deze OPTIC DROPS mogen er zeker niet ontbreken.

En om het geheel "op te halen" gebruikt ik deze "Pearl Sparkle". Deze heb ik overigens niet in mijn collectie, maar ik kan bijna overal wel aan komen. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden!!

Nu gaan we lekker beginnen met knippen, en volgen de lijntjes die ik al eerder op de Torso had getekend beplakken met de steentjes.         Op de foto hiernaast zie je hoe het er vervolgens uit komt te zien. Hiervoor heb ik de Mini Jet Black gebruikt. 
Hier weer een stukje verder zijn de steentjes "Pearl Sparkle" gebruikt en meteen zie je wat ik bedoel. Het geheel word nu nog duidelijker door er een lichtere kleur aan toe te voegen, en ik vond een brons kleurig steentje hier perfect bij passen! Nu is het tijd om weer verder te gaan nadenken hoe ik hem verder ga mozaieken.........en.....met welke steentjes?
Op de achterkant heb ik nu ook een leuk patroontje getekend. En als je een "eerste" Torso maakt moet dat (vind ik) er een worden met een "Korset". Het patroontje is maar gewoon een uitgangspunt, zodra je de steentjes erop gaat plakken hoef je niet de lijnen te blijven volgen. Je ziet er tenslotte toch niets meer van! Maar let wel goed op want dit gaat weer niet op met doorzichtige steentjes als bijvoorbeeld de Quadra Spectrum/Doorzichtig


  
De bandjes heb ik met Quadra Glitter  en de Quadra Nebula gemaakt, en de glitter steentjes laat ik ook weer verder lopen in het korset.En hier het resultaat!!     
Nog even een foto van de voorkant......zodat je hier de bandjes ook goed kan zien.                                            Nu ga ik weer even stoppen met mozaieken, want het is tijd om mijn mail te bekijken, klanten terug te mailen, bestellingen klaar te maken, en dan pas is het weer tijd om verder te gaan.....

Ik heb hem op een gegeven moment meegenomen naar de markt. Omdat ik het sowiezo leuk vind om mensen te kunnen laten zien wat nou precies mozaieken is. En omdat het gewoon een leuk klein projectje was om mee te nemen.

En dan nu het eindresultaat!

Vind hem zelf super leuk geworden......

Geen opmerkingen: